Wij zijn Fortelle. Contentmakers vanuit de inhoud.

Onze ogen gaan stralen van ‘wij weten niet hoe wij onze doelgroep kunnen raken’ vragen. Van opdrachtgevers die (nog) durven te kiezen voor het vertellen van het echte verhaal. In welke vorm dan ook. Vanuit een contentstrategie of juist gedreven door de snelle actualiteit.

Onze verhalenvertellers

Lotte Bogaerts
Contentspecialist / redacteur

Lotte Bogaerts

Contentspecialist / redacteur

Lotte Bogaerts

Lees meer

Is de rust zelve, want weet dat uiteindelijk alles in orde komt. En dat is fijn om mee te werken. Lotte is een sociaal dier – hapje, drankje, vrienden, familie – en een aanvulling op het tennistalent binnen Fortelle. Twee keer in de week slaat ze een balletje in Goirle, waar ze woont met man en twee schatten van kinderen.

Lotte vindt tijdschriften helemaal te gek. Vanwege het tastbare, de uitstraling dat er veel zorg en aandacht in zit. Heb je een coördinator nodig voor een magazine? Dan moet je bij Lotte zijn. Dat doet ze heel graag én kan ze ook nog eens als geen ander.

Ingrid Bosmans
Financiële administratie

Ingrid Bosmans

Financiële administratie

Ingrid Bosmans

Lees meer

Ingrid is dol op haar man én op Roger Federer. Haar man is daarvan op de hoogte, Roger Federer voor zover wij weten niet. Trots op haar twee volwassen zonen. Sjeest als het even kan elke werkdag op haar elektrische fiets naar kantoor. Slaat zelf ook met grote regelmaat een balletje op het centre court van TC Etten. Kookt als een sterrenchef (soms ook voor haar collega’s!) en tekent naar hartenlust alles wat los en vast zit.

Ingrid zorgt ervoor dat de financiële- en projectadministratie bij Fortelle (en daardoor het hele bureau) op rolletjes loopt. Is al jarenlang de ruggengraat van Fortelle of mogen wij zeggen: ‘moeder van het bureau?’

John Brands
Directeur / senior adviseur

John Brands

Directeur / senior adviseur

John Brands

john@fortelle.nl
+ 31 6 31 78 92 87
Linkedin

Lees meer

John staat samen met Martijn aan het roer van Fortelle. Net als bij de Ulvenhoutse Tennis- en Padelvereniging trouwens, waar hij met voorzittershamer en tennis- en padelracket zwaait. Ook de golfbaan is geen onbekend terrein voor hem. Vooral de mentale kant van golf boeit hem. Maar welke sport je John ook laat doen, hij wint. Of gaat op zijn minst fanatiek voor de eindzege. Heeft een vrouw, een zoon en een dochter.

John’s scherpe oog voor detail zorgt ervoor dat alles dat van zijn hand komt spot on in orde is. Weet heel goed te schakelen tussen inhoud & creatie.

Merel de Bruijn
Redactioneel projectmanager

Merel de Bruijn

Redactioneel projectmanager

Merel de Bruijn

Lees meer

Merel heeft als digital native een zesde zintuig voor de laatste trends in de wereld van online media. Ze is nuchter en eerlijk, en bovenal altijd positief. Als je haar niet achter haar (telefoon)scherm ziet, staat ze in de keuken, met haar backpack op een berg of is ze te vinden bij de plaatselijke hockeyclub. Of ze is haar 50 kamerplanten aan het verzorgen.

Als redactioneel projectmanager helpt Merel verschillende opdrachtgevers met het vertalen van hun boodschap tot heldere en aansprekende communicatie-uitingen. Ze stelt op orde zaken en brengt structuur aan in (grote) opdrachten. Kortom, het totale plaatje.

Patrick Diepstraten
Multimedia designer

Patrick Diepstraten

Multimedia designer

Patrick Diepstraten

Lees meer

Patrick is graag onderweg. Reizen staat hoog op zijn activiteitenlijstje en festivals hebben geen geheim meer voor hem. De kans is groot dat je hem met een camera tegenkomt, want beeld speelt een grote rol in Patricks leven. Eenmaal thuis, waar hij samenwoont met zijn vriendin, duikt hij met zijn neus in de sportliteratuur. Voetbal is zijn spelletje.

Patrick is creatief en enthousiast. Film en video spelen een hoofdrol in zijn werk. De voorliefde voor bewegend beeld ontstond tijdens zijn opleiding Multimedia Design, waar hij zijn eerste succesvolle beeldverhalen produceerde.

Niels van den Hoven
Contentspecialist / redacteur

Niels van den Hoven

Contentspecialist / redacteur

Niels van den Hoven

Lees meer

Geboren en getogen in Sprang-Capelle. Op een steenworp afstand van de Efteling. Woont samen met zijn vriendin, die hem zo af en toe weet te verleiden tot het inlassen van een ‘no sugar’-dieet. Jarenlang stoof hij voor de plaatselijke voetbalvereniging als linksachter over de voetbalvelden. Nu is hij er trainer/coach van de damesploeg (en wacht hij nog altijd op zijn eerste prijs). Bij mooi weer stapt Niels op de racefiets, voor een rondje door de regio. Hij houdt van goede verhalen en heeft daarom de film Django Unchained al zeker tien keer gezien.

Niels werkte jarenlang in de journalistiek, voordat hij bij Fortelle kwam.

Rutger Langendonk
Editor / Multimedia designer

Rutger Langendonk

Editor / Multimedia designer

Rutger Langendonk

Lees meer

Al van kinds af aan is Rutger verliefd op bewegend beeld. Mede ook door toedoen van zijn ouders die hem in de wereld van beeld en geluid introduceerden.

Rutger kijkt, vanuit een zekere beroepsdeformatie, veel films en video’s. Is ook regelmatig in de bioscoop te vinden, maar het liefste schiet hij zelf films op locatie. Denken in beelden en die verrassend laten samensmelten met het script en de verhaallijn is wat hem elke dag beweegt.

Sportief? Jazeker! Hij is drie keer per week in de fitnessschool te vinden om zijn conditie en mentale weerbaarheid op peil te houden. Vreemd blijft het dat hij naar sport kijken (met name voetbal en basketbal) ook als een sportieve bezigheid ziet…

Martijn Schillemans
Managing director / senior adviseur

Martijn Schillemans

Managing director / senior adviseur

Martijn Schillemans

martijn@fortelle.nl
+31 6 17 13 82 28
Linkedin

Lees meer

Wie een pubquiz wil winnen, doet er goed aan om Martijn aan zijn team toe te voegen. Zijn hoofd zit boordevol handige feitjes. Woont met zijn vrouw en drie kinderen in een mooie gerenoveerde oude boerderij, ergens in het Brabantse buitengebied. Coach van een junioren hockeyploeg.

Martijn is van de creatieve ideeën en goed doordachte communicatiestrategieën.

Kevin Termohlen
Art director

Kevin Termohlen

Art director

Kevin Termohlen

kevin@fortelle.nl
+31 6 18 55 07 85
Linkedin

Lees meer

Geloof het of niet: wij hebben een echte Termohlen in huis! Daar zijn er maar zo’n honderd van in Nederland, waarvan een deel uit Breda komt. Daar staat ook de wieg van Kevin, al woont hij nu al jaren met vrouw en zoon in Rotterdam. Waar Kevin is, is muziek. In de zomer is er geen festival veilig voor hem. Deze huis-dj van Fortelle is daarnaast een bijna bewonderenswaardig carnavaller. Zelfs na een aantal eengesloten dagen heeft hij er nog geen genoeg van.

Stel Kevin een vraag voor een animatie en direct begint hij in gedachte te schetsen. Zodra hij zegt ‘ik heb wel een idee’, weet je dat het goed komt. Adobe kent voor hem geen geheimen, zijn illustraties zijn vermaard en zijn liefde voor typografie en magazines grenzeloos.

Remco Zuiderent
Senior contentspecialist / redacteur

Remco Zuiderent

Senior contentspecialist / redacteur

Remco Zuiderent

remco@fortelle.nl
+31 6 55 38 76 69
Linkedin

Lees meer

Van origine Limburger, maar Remco richtte zijn blik al snel naar het westen. Heeft een grote liefde voor Engeland, waar zíjn grote liefde ook vandaan komt. Woont met haar en hun twee zoons in Breda, nadat hij jarenlang in het Haagse verbleef. Remco laat zich graag inspireren door Engelse boeken, kranten en de BBC en lepelt daardoor zo de interessantste programma’s van de Britse publieke omroep op. Sjouwt eens in de week een cello mee naar kantoor.

Zet Remco aan een tekst en hij dompelt zich helemaal onder in het onderwerp. Om met een kraakhelder en inhoudelijk sterk verhaal weer boven te komen.