Title Image

Wij zijn Fortelle. Contentmakers vanuit de inhoud.

Onze ogen gaan stralen van ‘wij weten niet hoe wij onze doelgroep kunnen raken’ vragen. Van opdrachtgevers die (nog) durven te kiezen voor het vertellen van het echte verhaal. In welke vorm dan ook. Vanuit een contentstrategie of juist gedreven door de snelle actualiteit.

Onze verhalenvertellers

Margaret Baarsma
Contentspecialist / redacteur

Margaret Baarsma

Contentspecialist / redacteur

Margaret Baarsma

margaret@fortelle.nl
+ 31 6 48 33 31 11
Linkedin

Lees meer

Een Vlaardingse die alweer jaren in Dordrecht woont met man, dochter en zoon. In haar vrije tijd vermaakt ze zich prima tijdens een wandeling, hardlooprondje of een film. Staat graag in de keuken om te bakken en koken, om er daarna samen met familie en vrienden van te genieten.

Is een doener en een doorzetter. Als Margaret zich een doel stelt, probeert ze het hoe dan ook te behalen. Privé en in het werk.
Houdt van mooie verhalen in tekst, beeld en geluid. En dat is precies wat haar zo aantrekt in het communicatievak.
Voor ze bij Fortelle aan de slag ging, werkte Margaret ruim twintig jaar in de communicatie bij twee grote zorgaanbieders.

Lotte Bogaerts
Contentspecialist / redacteur

Lotte Bogaerts

Contentspecialist / redacteur

Lotte Bogaerts

Lees meer

Is de rust zelve, want weet dat uiteindelijk alles in orde komt. En dat is fijn om mee te werken. Lotte is een sociaal dier – hapje, drankje, vrienden, familie – en een aanvulling op het tennistalent binnen Fortelle. Twee keer in de week slaat ze een balletje in Goirle, waar ze woont met man en twee schatten van kinderen.

Lotte vindt tijdschriften helemaal te gek. Vanwege het tastbare, de uitstraling dat er veel zorg en aandacht in zit. Heb je een coördinator nodig voor een magazine? Dan moet je bij Lotte zijn. Dat doet ze heel graag én kan ze ook nog eens als geen ander.

Ingrid Bosmans
Financiële administratie

Ingrid Bosmans

Financiële administratie

Ingrid Bosmans

Lees meer

Ingrid is dol op haar man én op Roger Federer. Haar man is daarvan op de hoogte, Roger Federer voor zover wij weten niet. Trots op haar twee volwassen zonen. Sjeest als het even kan elke werkdag op haar elektrische fiets naar kantoor. Slaat zelf ook met grote regelmaat een balletje op het centre court van TC Etten. Kookt als een sterrenchef (soms ook voor haar collega’s!) en tekent naar hartenlust alles wat los en vast zit.

Ingrid zorgt ervoor dat de financiële- en projectadministratie bij Fortelle (en daardoor het hele bureau) op rolletjes loopt. Is al jarenlang de ruggengraat van Fortelle of mogen wij zeggen: ‘moeder van het bureau?’

John Brands
Directeur / senior adviseur

John Brands

Directeur / senior adviseur

John Brands

john@fortelle.nl
+ 31 6 31 78 92 87
Linkedin

Lees meer

John vormt samen met Martijn het management van Fortelle. In zijn vrije tijd beoefent hij een van zijn passies, tennis, of staat hij graag op de golfbaan. Golf vindt hij een fascinerende mindgame. “Vanaf de eerste tee ben je zelf je grootste tegenstander. Het doorzien van die tegenstander gaat dan niet over winnen of verliezen.” Met tennis kan hij meer zijn energie kwijt en speelt hij graag een dubbel met zijn tennismaatjes. Een drankje na afloop met hen vindt hij overigens net zo belangrijk als het spelen.

John gaat altijd voor kwaliteit. Details maken daarbij het verschil. Daarnaast weet hij goed de verbinding te leggen tussen de inhoudelijke boodschap en de creatieve uitwerking voor een optimaal resultaat.

Patrick Diepstraten
Multimedia designer

Patrick Diepstraten

Multimedia designer

Patrick Diepstraten

Lees meer

Patrick is graag onderweg. Reizen staat hoog op zijn activiteitenlijstje en festivals hebben geen geheim meer voor hem. De kans is groot dat je hem met een camera tegenkomt, want beeld speelt een grote rol in Patricks leven. Eenmaal thuis, waar hij samenwoont met zijn vrouw en zoontje, duikt hij met zijn neus in de sportliteratuur. Voetbal is zijn spelletje.

Patrick is creatief en enthousiast. Film en video spelen een hoofdrol in zijn werk. De voorliefde voor bewegend beeld ontstond tijdens zijn opleiding Multimedia Design, waar hij zijn eerste succesvolle beeldverhalen produceerde.

Ingrid Roefs
Contentspecialist / redacteur

Ingrid Roefs

Contentspecialist / redacteur

Ingrid Roefs

Lees meer

/

Rutger Langendonk
Editor / Multimedia designer

Rutger Langendonk

Editor / Multimedia designer

Rutger Langendonk

Lees meer

Al van kinds af aan is Rutger verliefd op bewegend beeld. Mede ook door toedoen van zijn ouders die hem in de wereld van beeld en geluid introduceerden.

Rutger kijkt, vanuit een zekere beroepsdeformatie, veel films en video’s. Is ook regelmatig in de bioscoop te vinden, maar het liefste schiet hij zelf films op locatie. Denken in beelden en die verrassend laten samensmelten met het script en de verhaallijn is wat hem elke dag beweegt.

Sportief? Jazeker! Hij is drie keer per week in de fitnessschool te vinden om zijn conditie en mentale weerbaarheid op peil te houden. Vreemd blijft het dat hij naar sport kijken (met name voetbal en basketbal) ook als een sportieve bezigheid ziet…

Kyra Neve
Multimedia designer

Kyra Neve

Multimedia designer

Kyra Neve

Lees meer

Op de vraag waar Kyra gelukkig van wordt in haar werk, antwoordt ze: ‘Ideeën tot leven wekken met illustraties en animaties.’ We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden. Creativiteit staat centraal in haar werk. Ze richt zich daarbij niet alleen op illustreren en animeren, maar haalt energie uit het samenspel met vormgeving.

Kyra woonde en werkte in Amsterdam en Utrecht en is inmiddels weer terug in de stad waar ze haar jeugd doorbracht: Breda. Daar woont ze samen met haar vriend. Kyra geniet van gezellige uitstapjes met vrienden en cultuur: festivals, concerten, musea. En ook op het sportieve vlak laat ze zich niet onbetuigd en vond ze in hardlopen en yoga een uitstekende combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning.

Martijn Schillemans
Managing director / senior adviseur

Martijn Schillemans

Managing director / senior adviseur

Martijn Schillemans

martijn@fortelle.nl
+31 6 17 13 82 28
Linkedin

Lees meer

Wie een pubquiz wil winnen, doet er goed aan om Martijn aan zijn team toe te voegen. Zijn hoofd zit boordevol handige feitjes. Woont met zijn gezin in het gemoedelijke Bergen op Zoom. Stapt graag op de fiets, het liefst als de weg bergop gaat. Voor zijn band, waarin hij gitaar speelt en zingt, schrijft Martijn aan popsongs. Waar blijven die optredens?

Martijn is van de creatieve ideeën en goed doordachte communicatiestrategieën.

Kevin Termohlen
Art director

Kevin Termohlen

Art director

Kevin Termohlen

kevin@fortelle.nl
+31 6 18 55 07 85
Linkedin

Lees meer

Geloof het of niet: wij hebben een echte Termohlen in huis! Daar zijn er maar zo’n honderd van in Nederland, waarvan een deel uit Breda komt. Daar staat ook de wieg van Kevin, al woont hij nu al jaren met vrouw en zoon in Rotterdam. Waar Kevin is, is muziek. In de zomer is er geen festival veilig voor hem. Deze huis-dj van Fortelle is daarnaast een bijna bewonderenswaardig carnavaller. Zelfs na een aantal eengesloten dagen heeft hij er nog geen genoeg van.

Stel Kevin een vraag voor een animatie en direct begint hij in gedachte te schetsen. Zodra hij zegt ‘ik heb wel een idee’, weet je dat het goed komt. Adobe kent voor hem geen geheimen, zijn illustraties zijn vermaard en zijn liefde voor typografie en magazines grenzeloos.

Remco Zuiderent
Senior contentspecialist / redacteur

Remco Zuiderent

Senior contentspecialist / redacteur

Remco Zuiderent

remco@fortelle.nl
+31 6 55 38 76 69
Linkedin

Lees meer

Van origine Limburger, maar Remco richtte zijn blik al snel naar het westen. Heeft een grote liefde voor Engeland, waar zíjn grote liefde ook vandaan komt. Woont met haar en hun twee zoons in Breda, nadat hij jarenlang in het Haagse verbleef. Remco laat zich graag inspireren door Engelse boeken, kranten en de BBC en lepelt daardoor zo de interessantste programma’s van de Britse publieke omroep op. Sjouwt eens in de week een cello mee naar kantoor.

Zet Remco aan een tekst en hij dompelt zich helemaal onder in het onderwerp. Om met een kraakhelder en inhoudelijk sterk verhaal weer boven te komen.