Title Image

Vacatures

Redacteur-contentspecialist

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je 3 tot 5 jaar relevante ervaring? Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Heb je misschien zelfs aan bureauzijde gewerkt?

Kijk dan eens of dit jouw nieuwe job is…

Jij hebt de ‘drive’ om snel tot de kern door te dringen. Je neemt interviews af (telefonisch, online of op locatie). Schrijft bedrijfsjournalistieke teksten voor customer media én maakt content voor websites en social media. Daarnaast geef je invulling aan trend- en visiepapers en heb je ervaring met het uitwerken van scripts voor animaties en videoproducties. Al die content breng je samen met andere contentspecialisten binnen het bureau tot stand.

Wat heb jij in huis?

Je hebt een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond. Dat hoeft niet per se een journalistieke opleiding te zijn. Belangrijk is dat je een brede interesse hebt in uiteenlopende onderwerpen. Van gezondheidszorg tot ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en van customer service tot duurzaamheid. Je vindt het een uitdaging om ieder onderwerp te vertalen naar aansprekende content voor brede of juist specifieke doelgroepen. Vooral door de juiste vragen te stellen. En de vraag achter de vraag. Je beheerst de Nederlandse taal en je spreekt en schrijft bovengemiddeld Engels.

Wat bieden we jou?

Uitdagende opdrachtgevers met enorm gevarieerde opdrachten. Een open, informele bedrijfscultuur in een lekker ingespeeld team. En veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We hebben een heerlijk en optimaal bereikbaar kantoor in het stationsgebouw van Breda. Deels thuiswerken is mogelijk.

Over Fortelle

Wij zijn Fortelle. Contentmakers vanuit de inhoud. Wij houden ervan de verhalen van onze klanten te vertellen. In welke vorm dan ook. Wij geven content een eigen gezicht. Met digitale magazines, animaties en video’s, trendpapers en infographics. Dat doen we voor aansprekende opdrachtgevers zoals MSD, Organon, Siemens Healthineers, Start People, Unique en Klantcontact.nl.

Reageren?

Stuur je cv en een beknopte motivering (max. 150 woorden) naar John Brands: john@fortelle.nl. Sluit bij voorkeur ook minimaal twee teksten van jouw hand bij die je representatief vindt voor hetgeen je tot nu toe hebt geschreven en die laten zien dat je over uiteenlopende onderwerpen kunt schrijven.