Title Image
Je contentcreatie versterken? Doe mee aan de expertdiscussie van Fortelle

Expertsessies: versterk je visie op het realiseren en inzetten van content!

Fortelle organiseert dit voorjaar een aantal expertsessies over contentcreatie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Expertsessies over contentcreatie?

Precies. Wil je met professionals uit je eigen vakgebied ervaringen uitwisselen? Een geweldig potentieel aan gezamenlijke denkkracht en expertise van collega’s binnen het marketing- en communicatievak aanboren? Om een scherpere visie te krijgen op het realiseren van écht effectieve content? Meld je dan aan voor een van onze expertsessie contentcreatie die dit voorjaar plaatsvinden.

Waar gaan we het precies over hebben?

Dat bepaal jij zelf: elke deelnemer stuurt vooraf aan de expertdiscussie ‘insights & questions’ uit de eigen praktijk in. Denk aan best practices, maar zeker ook vragen waar je mee zit. Of obstakels waar je in de eigen organisatie tegenaan loopt. In de expertdiscussie pakken we deze inzichten en problemen bij de kop. Hoe kun jij de contentsuccessen van een ander vertalen naar jouw organisatie?

Data, tijden en locatie

De expertdiscussies content creatie voorjaar 2020 zijn gepland op:

  • donderdag 16 april
  • woensdag 6 mei
  • dinsdag 12 mei

 

Ontvangst 15.00 uur, start 15.15, afronding 17.00 en netwerken tot 18.00.

Locatie: Fortelle, gevestigd in het NS stationsgebouw van Breda. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Zie hier de routebeschrijving.

Meer weten of aanschuiven?

Wil je meer weten over de opzet of achtergrond van de expertdiscussie content creatie? Of zeg je nu meteen al: ik ben erbij. Stuur voor 18 maart een e-mail naar: martijn@fortelle.nl of bel 076 – 530 24 30.

Martijn Schillemans About the author