Title Image

Haal meer uit uw relatiemagazine met de gratis bladscan van Fortelle

Kan uw relatiemagazine een boost gebruiken? Twijfelt u of uw blad nog wel relevant is? Of heeft u behoefte aan ideeën en suggesties om het nieuw leven in te blazen en te verbeteren? Voor zowel de inhoud als de look & feel. Fortelle beoordeelt uw magazine (gratis!) met een bladscan, om het nog beter en sterker te maken. 

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en verbeteren van customer media in het algemeen en relatie- en personeelsmagazines in het bijzonder.

Wat krijgt u met een bladscan?

Met de bladscan screenen we het blad van A tot Z en geven praktische suggesties voor nog meer impact. Of het nu gaat om een magazine dat zich richt op medewerkers, relaties of klanten. Stuur ons enkele edities van het blad toe, geef aan wat uitgangspunten, doelstellingen en kernwaarden zijn en wij gaan aan de slag. We kijken niet alleen naar vormgeving, maar ook en vooral naar de inhoud en de tone of voice. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze voorbeelden!

Liever brainstormen?

U bent van harte welkom op ons kantoor in Breda! In anderhalf uur brainstormen onze ervaren bladenmakers graag samen met u over het verbeteren van uw relatiemagazine. We bespreken de inhoud en vorm, geven tips en reiken suggesties aan voor nieuwe rubrieken. Na afloop loopt u met concrete tips de deur uit en heeft u voldoende inspiratie om nieuwe stappen te zetten met uw relatiemagazine.

Interesse?

Maak een afspraak met John Brands: john@fortelle.nl of 076 – 530 2430.

John Brands About the author