Title Image

Vacatures

Projectmanager contentcreatie

Je begeleidt heel uiteenlopende projecten waarin de contentcreatie altijd centraal staat: online trendmagazines, videoproducties, social media, website en intranet content, animaties, visiepapers, en customer media, zoals personeelsbladen en relatiemagazines. In je projectmanagement ben je georganiseerd en accuraat. En je hebt gevoel voor de vormgeving van de content, die jij vaak als eerste mag beoordelen.

Je hebt een vlotte pen om ook zelf een idee voor een video of animatie uit te werken tot een script. En je schrijft en redigeert ook zelf voor websites, intranetten, social media. Je gaat creatief met taal om als je zelf schrijft of redigeert en je voelt aan dat verschillende doelgroepen om een andere tone of voice vragen.

Wat vragen we?

Je hebt minimaal hbo (wo mag ook) werk- en denkniveau én aantoonbare ervaring in een rol als communicatiespecialist of projectmanager content. Belangrijk is dat je een brede interesse hebt en affiniteit hebt met de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren. En die zijn zeer uiteenlopend. Van de arbeidsmarkt tot de gezondheidszorg. Van IT en digitalisering tot de foodwereld. Je vindt het uitdagend om ook complexe onderwerpen te vertalen naar aansprekende content voor brede of juist specifieke doelgroepen. Je beheerst de Nederlandse taal feilloos en spreekt en schrijft bovengemiddeld Engels.

Wat hebben we te bieden?

Uitdagende opdrachtgevers met gevarieerde opdrachten. Een open, informele bedrijfscultuur en een lekker ingespeeld team. En veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We hebben een heerlijk en zeer makkelijk te bereiken kantoor in het stationsgebouw van Breda. Het gaat om een functie van 32 tot 40 uur per week. Deels thuiswerken is mogelijk.

Interesse?

Overtuig ons dat jij de nieuwe collega bent die we zoeken. Sluit een tekst bij die je hebt geschreven en een voorbeeld van andere content (bijvoorbeeld een video of contentcampagne) waarvoor jij verantwoordelijk was.